מה תמצאו אצלנו בקונטיינר מועצה אזורית מנשה?

הקונטיינר שלנו הוקם במהלך שנת 2020 לאחר קבוצת מיקוד עם צעירים וצעירות מכל האזור, יחד חלמנו במה היינו רוצות ורוצים למלא את הקונטיינר.

המבנה הפיזי שלנו ממוקם במרכז קריית החינוך של מ.א מנשה, ומציע מענה רחב לאוכלוסייה הבוגרת הצעירה ( ( young adults ברחבי האזור, החל משלבי סיום התיכון ועד להורים צעירים לילדים בגילאי לידה עד 6.

תמצאו אצלנו ייעוץ והכוונה - אחד על אחד ללא עלות לא.נשים בגילאי 18-30, מרחב עבודה אחד משותף וחינמי, וגם חללים להשכרה במחיר סופר אטרקטיבי לתושבי האזור שלנו.

הקונטיינר הוקם כדי לתת מענה לצעירי מנשה, כשהדגש המרכזי שעומד בראשו הוא יזמות קהילתית בתחומים שונים, הכוונה ללימודים וקריירה, מלגות להשכלה גבוהה, בית להדרכות הורים ועוד מגוון חיבורים להכשרות מנהיגות, קורסים מקצועיים, חוגים וסדנאות. 

גם אם אין לכם כוח לצאת מהבית ולבוא לקפה – סידרנו לכם את העדכונים הכי חמים אצלכם באינסטוש או בפייסוש, כך שכל מה שנשאר לנו להגיד זה שאנחנו הכי כאן בשבילכם בכל דרך תקשורת שתרצו (קישורים - אינסטגרם, פייסבוק)

מלבד מועצה אזורית מנשה, השותפים המממנים שלנו כיום הינם המשרד לשוויון חברתי, המשרד לפיתוח הנגב, הגליל והחוסן החברתי ומפעל הפיס.

 

פרטי יצירת קשר

וואטסאפ הקונטיינר
לכל שאלה

בר דנון
מנהלת המרכז

הגר חרמש
רכזת אופרציה

עירית קצנלנבוגן
משפחות צעירות

תמר ליהי רמון
רכזת קהילת להטב"ק

אביעד שרר
רכז חיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי

 

 

 

מפעך הפיס

לוגו קונטיינר

לוגו מועצה מנשה