איש הפסיפלורה מגדל פסיפלורה ומייצר את פלורה שיכר פסיפלורה עדין ומיוחד שזכה בתחרויות בארץ ובעולם,

הניתן כמתנה לאורחים במלונות יוקרה ואף היה משקה הקינוח במחלקות היוקרה באל על.

הביקור במרכז המבקרים כולל הרצאה מרתקת אודות פיתוח המותג "פלורה" ועוסקת ביצירתיות, יזמות וקבלת החלטות בחיים, סיור במטע הפסיפלורה והכרת סגולות הצמח והפרי, וכמובן - לגימה משיכר פלורה העדין.

הסיור אורך כשעה, המרכז פתוח 7 ימים בשבוע בתיאום מראש עין עירון איש הפסיפלורה

שי פישביין | [email protected] | 0527543000

לאתר >