בוועידת ישראל לחקלאות שהתקיימה לאחרונה הוענקו תעודת הערכה ל-100 המשקים המצליחים בישראל. בין הזוכים שני משקים מהמועצה. מסיק מגל– על יזמות בפיתוח עסקי של משק חקלאי (כ 3,000 דונם מטעים) ומיתוגו כיצרן ומפיץ שמן זית באיכות גבוהה. מסיק מגל זכה לפרסים בתחרויות ארציות ובינלאומיות על איכות שמן הזית מזנים שונים. מסיק מגל משווק את תוצרתו בחנות המפעל, בחנויות איכות ברחבי הארץ ובשיווק ישיר באמצעות רשת האינטרנט.
    את האות בשם מסיק מגל, קיבל אורן הכסטר – מנכ"ל מסיק מגל ומנהל המטעים של קיבוץ מגל.

    המשק השני שזכה באות הוא איש הפסיפלורה– יצרן משקה קינוח בשם פלורה, משקה שיכר עדין המיוצר מפירות פסיפלורה טריים הגדלים במשק פישביין שבמושב עין עירון. איש הפסיפלורה פיתח תהליך ייחודי לייצור משקה קינוח פירותי ומתקתק המכיל 12% אלכוהול. המשקה משמש כמשקה בית ישראלי בטרקליני יוקרה כגון מלון המלך דוד, דיוטי פרי ומחלקות היוקרה של חברת אל על ומשווק בחנויות נבחרות.
    את האות קיבל שי פישביין – הידוע בשמו המסחרי "איש הפסיפלורה".